oppie2

Delftse Watersport Vereniging

logodwsv-med

Voortvarend Westland juni 2019

Geplaatst op 17-06-2019  -  Categorie: Algemeen

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Beste allemaal,

IJsheiligen is  voorbij, dus met een beetje mazzel verdwijnt het ijzige windje van de afgelopen dagen en kunnen we heerlijk het water op.

Maar… niet zonder de nodige stremmingen en ontwijkende vaarbewegingen in het vooruitzicht vrees ik. De nieuwsbrief staat er weer vol mee. Gelukkig staat het meeste wel in het teken van verbetering van het vaarnetwerk, en dat gaat nu eenmaal niet vanzelf.

 

Wat niet in de nieuwsbrief staat omdat er nog te weinig concreet over bekend is, is de vervanging van de Zwaansheulbrug ter hoogte van de Veiling in de Middelbroekweg over de Omgelegde Strijp. Jullie kennen hem vast wel, dat is die brug met die zwaaikom die een deuk maakt in het veilingterrein. De nieuwe brug krijgt voldoende doorvaarthoogte en –breedte, en het Varend Corso kan gewoon doorgaan, maar voor de rest ….

Het lijkt mij handig om er voorzichtig maar rekening mee houden dat je er na de zomer zomaar eens een keer niet meer doorheen kan. Verzin alvast leuke alternatieve routes, ga van de vertrouwde vaarwegen af, en verken de rest van het Westland eens.

 

Zodra er meer bekend wordt over de planning komt dat uiteraard in de nieuwsbrief. En de projectleider van de Provincie is ook op de hoogte van de mogelijkheden die Voortvarend Westland biedt.

 

Voor nu… veel leesplezier!

 

Groetjes, Annelies

 

  1. (Annelies) Peyrer

 

Adviseur Groen, Water en Ecologie

Team Strategie en Programmering

Cluster Ruimte

Gemeente Westland

 

    

 

* Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk

H  Laan van de Glazen Stad 1, 2672 TA Naaldwijk

 

'  (0174) 672346

reryepa.[antispam].@gemeentewestland.nl

www.gemeentewestland.nl

  Werkdagen: ma/di/do/vr 8.30-17.00