oppie2

Delftse Watersport Vereniging

logodwsv-med

VOORTVAREND WESTLAND APRIL 2020

Geplaatst op 15-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Kijk hier voor de nieuwsbrief.

 

Ondanks de coronacrisis staat de nieuwsbrief vol met werkzaamheden die niet stil liggen en werkzaamheden die op stapel staan…

Er wordt gewerkt aan het verbeteren van het vaarwegennet maar soms worden er ook vergunningen uitgegeven waarbij niet echt goed nagedacht is over de gevolgen voor het vaarverkeer.

Weinig nieuws over leuke uitstapjes dit keer, maar dat is ook logisch… en het zou ook niet leuk zijn om jullie lekker te maken, terwijl het nauwelijks mogelijk is om er gevolg aan te geven. Maar gelukkig kan varen nog steeds… zo zag ik van het weekend bij het theehuis in Clingendael tegenover de Japanse tuin (Den Haag), mensen met zijn tweetjes in een huurkano de knooppuntenbordjes volgen door de stad.

Dat zijn dan toch weer leuke dingen voor de mens… en nu niet in draf op de kanoverhuur af! Maar…. als je goed nadenkt zijn er nog best wel leuke dingen te doen om er eventjes tussenuit te knijpen en een frisse neus te halen. Vooral voor deze thuiswerker…. een must… en dat ga ik zo meteen dan ook doen. Het is mijn vrije woensdag… maar de nieuwsbrief moest er wel op tijd uit natuurlijk!

Veel leesplezier en blijf gezond!

 

Groetjes, Annelies

 

  1. (Annelies) Peyrer

 

Adviseur Groen, Water en Ecologie

Team Strategie en Programmering

Cluster Ruimte

Gemeente Westland

 

    

 

* Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk

H  Laan van de Glazen Stad 1, 2672 TA Naaldwijk

 

'  (0174) 672346

reryepa.[antispam].@gemeentewestland.nl

www.gemeentewestland.nl

  Werkdagen: ma/di/do/vr 8.30-17.00

 

Be green, leave it on the screen

Be blue, think of the environment around you

 

In verband met het coronavirus werkt het personeel en het bestuur van gemeente Westland thuis, met uitzondering van de medewerkers in kritische processen (bijvoorbeeld ICT, afvalinzameling, gemeentewerven, uitvaartzorg) en het baliepersoneel. Alle bijeenkomsten en fysieke overleggen en afspraken worden afgezegd en zoveel mogelijk per mail en telefoon afgehandeld. Het gemeentehuis en gemeentekantoor zijn tot en met 28 april niet toegankelijk.