oppie2

Delftse Watersport Vereniging

logodwsv-med

Voortvarend Westland juli 2019

Geplaatst op 15-07-2019  -  Categorie: Algemeen

Goedendag allemaal,

Mijn opa zei vroeger altijd als het weer eens hard ging regenen: Zoo, daor kump wiehr een schip vol woater! Me dunkt, we krijgen ons deel dit keer wel. Van het weekend ben ik aan de andere kant van Nederland geweest waar de weilanden en de bermen langs de weg en de sloten er geel, droog en verdord bij liggen. Des te opvallender is dan als je weer terug bent van weggeweest; het sappige malse groen bij ons in de regio. En hoe groener het is, hoe natter het (geweest) is! In ieder geval hebben wij voldoende water in de sloot om te kunnen varen! Dat is wel zo fijn met de zomervakantie voor de deur.

En dan is er begin augustus natuurlijk het Varend Corso om naar uit te kijken, hopelijk blijft het dan droog, want er is niks zo zielig als verregende versierde boten en kleddernatte mensen op de boot en aan de kant.

Voor hen die gaan kijken naar het corso, veel plezier! En voor hen die dat niet doen omdat ze met vakantie zijn (een andere reden om niet te komen kijken is er natuurlijk niet ;-) een fijne vakantie toegewenst!

Groetjes, Annelies

 Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

  1. (Annelies) Peyrer

 

Adviseur Groen, Water en Ecologie

Team Strategie en Programmering

Cluster Ruimte

Gemeente Westland